ESET Mail Security

 

 

Allesomvattende e-mailserverbescherming met antispam waarbij minimaal gebruik wordt gemaakt van systeemresources.

Check Antimalware

Check Antispam

Check Anti-phishing

Check Optionele cloudgebaseerde sandboxanalyse

Bescherm uw gebruikers en hun e-mails tegen de grootste aanvalsvector

Meerlaagse beveiliging

De eerste laag werkt met onze eigen antispamtechnologie en filtert spamberichten uit met bijna 100% nauwkeurigheid, zoals aangetoond door tests van derden. De tweede laag is onze antimalwarescanner, die verdachte bijlagen detecteert. Met behulp van ESET Dynamic Threat Defense kan er een extra laag worden geïmplementeerd in de vorm van een cloudsandbox.

Eigen technologie

ESET Mail Security oplossingen maken gebruik van technologieën voor antispam, anti-phishing en hostserverbeveiliging die door ESET zelf zijn ontwikkeld. In combinatie met machine learning, big data en menselijke expertise vormen ze samen een bekroond e-mailbeveiligingsplatform.

Robot ESET
Flexibel en schaalbaar

Indien berichten in quarantaine zijn geplaatst, ontvangen gebruikers e-mails met informatie over hoe ze het berichtenbeheer zelf kunnen afhandelen. Ook kunnen beheerders ervoor kiezen regelmatig overzichtsrapporten te ontvangen. Als iemand echter op een e-mailbericht wacht, kan een beheerder eenvoudig bepalen of berichten moeten worden verwijderd of vrijgegeven uit een centrale quarantainelocatie.

Gemaakt in de Europese Unie

De waarden van ESET, zoals integriteit, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid, komen allemaal voort uit onze Europese roots en worden gewaarborgd door het feit dat wij een bedrijf in particulier eigendom zijn.

Functies

Onze tweede beveiligingslaag in ESET Mail Security detecteert verdachte of schadelijke bijlagen om te voorkomen dat gebruikers geïnfecteerd raken.

Deze beveiliging voorkomt dat gebruikers toegang krijgen tot webpagina's die bekend staan als phishingsites. Hierbij worden de berichttekst en onderwerpregel geparsed om URL's te identificeren. De URL's worden vervolgens vergeleken met de phishingdatabase en -regels om te bepalen of ze in orde zijn of niet.

Deze scans bieden ondersteuning voor bedrijven die gebruikmaken van Microsoft Exchange in een hybride setup voor het scannen van Office 365 mailboxen.

Met behulp van het geavanceerde regelsysteem van ESET kunnen beheerders handmatig filtervoorwaarden voor e-mail definiëren en bepalen wat er met uitgefilterde e-mail moet gebeuren.

Gebruikers ontvangen automatisch e-mails over eventuele spamberichten die in quarantaine zijn geplaatst. Ze kunnen er vervolgens voor kiezen om in te loggen en hun eigen spam te beheren in plaats van dit door de beheerder te laten doen.

WAT BEVAT DEZE BUNDEL?

Mail Security

ESET Mail Security filtert alle e-mailberichten op spam en malware om te voorkomen dat deze berichten de mailboxen van gebruikers bereiken. ESET Mail Security is gebaseerd op de bewezen NOD32-technologie en vormt daarmee een essentiële eerste verdedigingslinie voor de beveiliging van uw netwerk.


ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server
ESET Mail Security for Linux / FreeBSD
ESET Mail Security for IBM Domino
ESET Security for Kerio
Productoverzicht ESET Mail Security (PDF Engels)

Beheer producten via een lokale console

ESET Security Management Center is een gebruiksvriendelijk managementplatform. Deze oplossing biedt een real-time overzicht van lokale en externe endpoints en volledige rapportage voor ESET-oplossingen op alle besturingssystemen. Alle functies kunnen worden beheerd met één enkele tool.

  • Volledig overzicht van het netwerk

  • Volledig security management

  • Flexibele rapportage

  • Geautomatiseerd security management


ESET Security Management Center Productoverzicht (PDF Engels)
ESET Mobile Device Management voor Apple iOS en Android Productoverzicht (PDF)

SYSTEEM-EISEN

Besturingssystemen:
Windows

Microsoft Windows Server 2019, 2016, 2012, 2008R2, 2008 SP2
Microsoft Windows Server Core 2016, 2012, 2008R2, 2008
Microsoft Small Business Server 2011, 2008,

Linux
Linux – Kernel version 2.6.x of hoger
glibc 2.3.6 of hoger
FreeBSD – Version 6.x, 7.x, 8.x & 9.x

Mail Servers
Microsoft Exchange Server 2019, 2016, 2013, 2010, 2007
IBM Domino 6.5.4 en hoger
Kerio Connect 8.x en nieuwer; Kerio Control 7.4
Linux (zie hierboven)

AANVRAAG PROEFLICENTIE

Alle velden zijn verplicht


Selecteer de gewenste proefperiode:

Selecteer de gewenste licentie: