ESET NOD32 Antivirus voor Linux

ESET NOD32 Antivirus voor Linux

Legendarische antivirus voor Linux met anti-malware en externe media ondersteuning

Een veilige, snelle Linux ervaring

Onze legendarische ESET NOD32®-technologie beschermt uw Linux-systeem. Cross-platform bescherming voorkomt de verspreiding van malware van uw Linux naar Windows- of Mac-machines en vice versa.

Het NOD32 antivirus programma beschermt je tegen alle soorten malware, inclusief virussen, trojan horses, ransomware, wormen en spyware.

Geniet ten volle van de kracht van je computer. Game, werk en surf op het internet zonder enige vertraging.

Eenvoudig te gebruiken, heeft alle essentiële beveiligingsinformatie en acties binnen handbereik.

Bescherm jezelf tegen ransomware en andere typen malware met de bewezen meerlaagse bescherming van ESET, waar meer dan 110 miljoen gebruikers wereldwijd op vertrouwen.

Vergroot de veiligheid van het web

Bekroonde bescherming

Onafhankelijke beoordelaars plaatsen ESET aan de top van de industrie, zoals ook blijkt uit het enorme aantal VB100-awards van Virus Bulletin.

Geavanceerde technologie

Kunstmatige intelligentie, machine learning en een reputatiesysteem in de cloud zijn slechts enkele van de geavanceerde tools die worden ontwikkeld in onze 13 R&D-centra.

Gemaakt in de Europese Unie

De waarden van ESET, zoals integriteit, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid, komen allemaal voort uit onze Europese roots en worden gewaarborgd door het feit dat wij een bedrijf in particulier eigendom zijn.

Wereldwijd bereik

ESET biedt al 30 jaar bescherming op vijf continenten. Met 22 kantoren en 110 miljoen gebruikers wereldwijd kunnen we bouwen op onze ervaring en reputatie.

Alle functies

Minimale systeembelasting

Zorgt ervoor dat je systeem goed blijft werken en dat de levensduur van de hardware wordt verlengd. Geschikt voor elk systeem. Bespaart internetbandbreedte door zeer kleine updatepakketten.


Portable Computer Support

Alle pop-upvensters waarin de gebruiker niets hoeft te doen, updates en systeemverslindende activiteiten worden uitgesteld om resources te sparen. Zo kun je langer online blijven en gaat de accu langer mee.

SYSTEEM EISEN

Besturingssysteem:
Debian, RedHat, Ubuntu, OpenSuSe, Fedora, Mandriva en een meerderheid van RPM en DEB distributies.

AANVRAAG PROEFLICENTIE 1 MAAND 1 GEBRUIKERSelecteer de gewenste licentie: