VERGELIJKING ZAKELIJKE BUNDELS

Functies

ESET Home Office
Security Pack

ESET Small Business
Security Pack

ESET Endpoint
Protection Standard
(ook als Cloud versie)

ESET Endpoint
Protection Advanced
(ook als Cloud versie)
[ons advies]

ESET Remote
Workforce Offer
(Cloud)

ESET Dynamic
Endpoint Protection

ESET Secure
Business
(ook als Cloud versie)

ESET Secure
Enterprise

Aantal users/eenheden per 5, max 25 per 5, max 25 Vanaf 5
(cloud 10)
Vanaf 5
(cloud 10)
Vanaf 10 Vanaf 10 Vanaf 5
(cloud 10)
Vanaf 5
Doelgroep ZZP / Thuiskantoor Klein zakelijk / MKB MKB / Enterprise MKB / Enterprise MKB / Enterprise MKB / Enterprise MKB / Enterprise Enterprise
  werkstations / smartphones / tablets / file servers werkstations / smartphones / tablets / file servers / mailservers werkstations / smartphones / tablets / file servers werkstations / smartphones / tablets / file servers werkstations / smartphones / tablets / file servers werkstations / smartphones / tablets / file servers  werkstations / smartphones / tablets / file servers / mailservers werkstations / smartphones / tablets / file servers / mailservers / gateways
Antivirus - Anti-Spyware - Anti-Malware Vink Vink Vink Vink Vink Vink Vink Vink
Advanced Memory Scanner Vink Vink Vink Vink Vink Vink Vink Vink
Exploit Blocker Vink Vink Vink Vink Vink Vink Vink Vink
HIPS Vink Vink Vink Vink Vink Vink Vink Vink
Web Access Protection Vink Vink Vink Vink Vink Vink Vink Vink
Anti Phishing Vink Vink Vink Vink Vink Vink Vink Vink
Automated Security Response Vink Vink Vink Vink Vink Vink Vink Vink
DNA Detections Vink Vink Vink Vink Vink Vink Vink Vink
LiveGrid Vink Vink Vink Vink Vink Vink Vink Vink
Vulnerability Shield Vink Vink Vink Vink Vink Vink Vink Vink
UEFI Scanner Vink Vink Vink Vink Vink Vink Vink Vink
Ransom Shield Vink Vink Vink Vink Vink Vink Vink Vink
Machine Learning Vink Vink Vink Vink Vink Vink Vink Vink
Reputation & Cache Vink Vink Vink Vink Vink Vink Vink Vink
Device Control Vink Vink   Vink Vink Vink Vink Vink
Two Way Firewall Vink Vink   Vink Vink Vink Vink Vink
Network Attack Protection Vink Vink   Vink Vink Vink Vink Vink
Malware Containment Vink Vink   Vink Vink Vink Vink Vink
Endpoint Based Micro-Segmentation Vink Vink   Vink Vink Vink Vink Vink
Botnet Protection Vink Vink   Vink Vink Vink Vink Vink
Web Control Vink Vink   Vink Vink Vink Vink Vink
Mail Security   Vink         Vink Vink
Cloud Sandbox Analysis (EDTD)         Vink Vink    
ESET Full Disk Encryption         Vink      
Gateway Security               Vink
Platvormen WindowsLinuxMac OS XAndroid WindowsLinuxMac OS XAndroid WindowsLinuxMac OS XAndroid WindowsLinuxMac OS XAndroid WindowsLinuxMac OS XAndroid WindowsLinuxMac OS XAndroid WindowsLinuxMac OS XAndroid WindowsLinuxMac OS XAndroid
Vanaf 5* Per user
€ 35,80
Per user
€ 45,80
Per user
€ 27,60
Per user
€ 31,40
Per user
€ 37,70
Per user
€ 50,20
Vanaf 10*           Per user
€ 49,10
   
Cloud vanaf 10*     Per user
€ 30,40
Per user
€ 33,90
Per user
€ 47,50
  Per user
€ 40,20
 
Product Informatie Productpagina
en Bestellen
Productpagina
en Bestellen
Productpagina
en Bestellen


Cloud Versie
Productpagina
en Bestellen


Cloud Versie
Productpagina
en Bestellen
Productpagina
en Bestellen
Productpagina
en Bestellen


Cloud Versie
Productpagina
en Bestellen
Ons Advies       ONS ADVIES      

*Exclusief BTW. ESET werkt met staffelkortingen, waardoor eenheden goedkoper worden naarmate het aantal of duur toeneemt.

Advanced Memory Scanner

De Advanced Memory Scanner is een unieke ESET-technologie die zeer effectief een belangrijk kenmerk van huidige malware aansnijdt, namelijk het gebruik van encryptie of het zo lang mogelijk verbergen van malware op systemen en binnen het netwerk. Om deze problemen aan te pakken, controleert de Advanced Memory Scanner het gedrag van processen zodra deze zichzelf laten zien in het geheugen.

Exploit Blocker

Exploit Blocker monitort veelvoorkomende kwetsbaarheden in applicaties van derden (browsers, documenten, e-mail clients, Flash, Java en meer). In plaats van zich te richten op specifieke CVE identifiers, focust het zich op de oorzaak van het probleem: de exploittechnieken. Wanneer de Exploit Blocker getriggerd wordt, zal het proces geanalyseerd worden. Zodra het proces verdacht blijkt te zijn, kan de bedreiging direct op het systeem geblokkeerd worden.

Gedragsdetectie en Blokkering - HIPS

ESET's Host-based Intrusion Prevention System (HIPS) monitort de systeemactiviteit en gebruikt een vooraf gedefinieerde reeks regels om verdacht systeemgedrag te herkennen. Wanneer dit type activiteit wordt geïdentificeerd, voorkomt het zelfverdedigingsmechanisme van HIPS dat het kwaadwillende programma of proces mogelijk schadelijke activiteiten uitvoert.

DNA Detections

Kenmerken variëren van zeer specifieke hashes tot ESET DNA Detections; complexe definities van kwaadaardig gedrag en malware karakteristieken. Terwijl kwaadaardige code gemakkelijk kan worden aangepast door aanvallers, kan het gedrag van software niet gemakkelijk worden veranderd. ESET DNA Detections zijn ontworpen om te profiteren van dit principe.

ESET LiveGrid®

De eenvoudigste manier om bescherming te bieden met behulp van een cloudsysteem is door exact blacklisting te gebruiken met hashing. Dit werkt goed voor zowel bestanden als URL's, maar het kan alleen objecten blokkeren exact overeenkomen met de hash. Deze beperking heeft geleid tot de uitvinding van fuzzy hashing. Fuzzy hashing houdt rekening met het binaire getal bij de gelijkenis van objecten, zoals vergelijkbare objecten met dezelfde of een vergelijkbare hash. ESET heeft fuzzy hashing verplaatst naar een hoger niveau. We voeren geen hashing van gegevens uit, maar hashen het gedrag beschreven in de DNA Detecties. Met behulp van DNA-hashing zijn we in staat om duizenden verschillende varianten van malware onmiddellijk te blokkeren.

Vulnerability Shield

Herkent het netwerkverkeer dat karakteristiek is voor malware en biedt een extra beveiligingslaag die een besmetting of verspreiding kan voorkomen.

UEFI Scanner

ESET is het eerste internetbeveiligingsbedrijf die een speciale laag toevoegt aan zijn oplossing die de Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) beschermt. ESET UEFI Scanner controleert en handhaaft de beveiliging van de pre-bootomgeving die voldoet aan de UEFI-specificatie. Het is ontworpen om de integriteit van de firmware te bewaken en in het geval wijzigingen worden gedetecteerd, wordt dit gemeld aan de gebruiker.

Ransomware Shield

ESET Ransomware Shield is een extra laag die gebruikers beschermt tegen ransomware. Deze technologie monitort en evalueert alle uitgevoerde applicaties op basis van hun gedrag en reputatie. Het is ontworpen om processen te detecteren en te blokkeren die lijken op gedrag van ransomware.

Machine Learning

ESET heeft een eigen interne machine learning engine ontwikkeld: ESET Augur. Het maakt gebruik van gecombineerde krachten van neurale netwerken (zoals deep learning en korte- en langetermijngeheugen) en een zorgvuldig met de hand uitgekozen groep van zes classificatie algoritmes. Hierdoor kan het een zeer betrouwbare output genereren en helpen het inkomende sample correct te labelen als schoon, mogelijk ongewenst of kwaadaardig.

Reputation & Cache

Bij de inspectie van een bestand of URL controleert ons product, alvorens er een scan plaatsvindt, de lokale cache op bekende kwaadaardige of toegestane goedaardige objecten. Dit verbetert de scanprestaties. Vervolgens wordt door ons ESET LiveGrid® Reputation System de reputatie van het object opgehaald. (Er wordt bekeken of het object bijvoorbeeld al eerder is gezien en als al eerder als kwaadaardig is beoordeeld). Dit bevordert de efficiëntie van het scannen en zorgt voor een snellere uitwisseling van malware-informatie met onze klanten.

Two Way Firewall

Beveilig uw systemen zowel intern en extern met een intelligente firewall. Dankzij een lokale firewall op uw bedrijfssystemen is het beveiligingsbeleid altijd en overal gewaarborgd.

Network Attack Protection

Network Attack Protection is een uitbreiding op de huidige firewall-technologie en verbetert de detectie van bekende kwetsbaarheden op netwerkniveau. Dit vormt een belangrijke beschermingslaag tegen de verspreiding van malware binnen uw netwerk, netwerk gerelateerde aanvallen en misbruik van kwetsbaarheden waarvoor een patch nog niet is vrijgegeven of uitgebracht.

Malware Containment

Houdt ransomware buiten uw netwerk - Sluit automatisch de firewall op het werkstation bij een actieve uitbraak van malware.

Botnet Protection

ESET Botnet Protection detecteert kwaadaardige communicatie dat gebruikt wordt in botnets en identificeert tegelijkertijd het proces dat het veroorzaakt. Iedere kwaadaardige detectie wordt geblokkeerd en gerapporteerd aan de gebruiker.

ESET Mail Security

Deze oplossing biedt een extra beveiligingslaag voor bedrijven die willen voorkomen dat dreigingen hun gebruikers bereiken. ESET Mail Security oplossingen maken gebruik van technologieën voor antimalware, antispam, anti-phishing en hostserverbeveiliging die door ESET zelf zijn ontwikkeld. In combinatie met machine learning, big data en menselijke expertise vormen ze samen een bekroond e-mailbeveiligingsplatform.

ESET Full Disk Encryption

Beheer full-disk encryptie op uw volledige netwerk vanuit een cloudgebaseerde of lokale console – naast andere ESET-beveiligingsoplossingen. ESET Cloud Administrator en ESET Security Management Center geven beheerders de mogelijkheid om encryptie met één klik uit te rollen, te activeren en te beheren op de verbonden werkstations. Full Disk Encryption (FDE) versleutelt systeemschijven, partities en volledige schijven om te garanderen dat alles wat opgeslagen is op elke PC of laptop vergrendeld en beveiligd is en u beschermd bent tegen verlies of diefstal.

ESET Dynamic Threat Defense

ESET Dynamic Threat Defense (EDTD) is een cloud-gebaseerde sandbox die 24/7 direct klaarstaat voor geavanceerde analyse van zero-daydreigingen en de nieuwste vormen van ransomware. EDTD biedt de snelste detectie voor zero-days en ransomware: bij het detecteren van een nieuwe dreiging blokkeert EDTD deze real-time op alle endpoints en servers binnen uw omgeving.

Gatewaybeveiliging

Elimineert elk soort bedreiging, inclusief ransomware, phishing, botnets en gerichte aanvallen. Scant zonder vertraging grote bestanden voor een consistent beveiligingsniveau van het netwerk Biedt real-time scanning op HTTP- en FTP-protocollen Gebaseerd op geavanceerde ESET LiveGrid®-technologie, met een combinatie van snelheid, nauwkeurigheid en minimale systeembelasting.