Zijn wij betrouwbaar?

Dit is een waarschijnlijk de meest voorkomende gedachte van een bezoeker annex koper bij het bezoek aan een website waar hij een aankoop wilt doen. Hieronder proberen wij u aanwijzingen te geven over onze betrouwbaarheid.


  • Onderop op elke pagina staat belangrijke informatie vermeld zoals contactgegevens, BTW-nummer, nummer inschrijving KvK, etc. Wij zijn dan ook gewoon per telefoon (zonder hoge kosten) en per e-mail bereikbaar. U mag ook langskomen (wel even van te voren een afspraak maken om teleurstellingen te voorkomen). Op de pagina Xtra Automatisering staat ook summier de voorgeschiedenis van ons bedrijf.
  • Op onze FaceBook pagina kunt u actuele berichten zien welke wij plaatsen, waaronder onze aanwezigheid bij partnerdagen en uitreikingen van Awards voorzien van foto's en films. Het gezicht op deze pagina is van onze directeur George Smits.
  • Op de website van ESET zelf onder het kopje SMB kunt u zien dat wij 'Platinum Reseller' zijn, de hoogste haalbare rang, doordat wij al sinds 2001 ESET op de Nederlandse markt verkopen en tienduizenden tevreden cliënten hebben.
  • Op onze bedrijfswebsite kunt u recensies lezen van onze Beheer cliënten (waarvan wij de automatiseringsomgeving beheren) en Online cliënten.
  • U kunt ook op Reviewspot recensies lezen over ons.
  • Indien u op een zoekmachine zoals Google gaat zoeken op onze bedrijfsnaam of websitenaam zult u geen negatieve vermeldingen vinden (op 1 na op onze FaceBook pagina, die trouwens niet meer te lezen valt van William Meganck, welke ons de schuld geeft van hetgeen de fabrikant Bitdefender Roemenië heeft gedaan.
  • Wij proberen de afhandeling op onze pagina's zo veilig mogelijk te laten gebeuren, en daarom laten wij onze systemen altijd continue scannen door een onafhankelijke partij. Onze pagina's worden daarom ook versleuteld (SSL - https) verzonden.

Mocht u als cliënt niet tevreden zijn over onze dienstverlening, schroom niet en neem dan altijd contact met ons op. Samen komen we er wel uit.

CONTACT FORMULIER