ESET File Security

 

 

Deze oplossing biedt geavanceerde beveiliging voor de overdracht van
bedrijfsgegevens via alle servers, bestandopslag in het netwerk,
inclusief OneDrive cloudopslag en multifunctionele servers
waarmee bedrijfscontinuïteit kan worden gegarandeerd door:

Check Bescherming tegen ransomware

Check Detectie van zero-day dreigingen

Check Voorkomen van datalekken

Check Botnet Protection

ESET maakt het verschil

Meerlaagse beveiliging

Alle endpoint securityoplossingen kunnen malware detecteren vóór, tijdens en na het uitvoeren. Doordat ESET focust op de gehele levenscyclus van de malware en niet op slechts één onderdeel daarvan, kan ESET het hoogst mogelijke beveiligingsniveau bieden.

Centraal Managementplatform

De file securityoplossingen van ESET kunnen volledig worden beheerd via het ESET Security Management Center. Implementeer, voer taken uit, configureer beleidsregels, verzamel logboeken, ontvang meldingen en bekijk een beveiligingsoverzicht van uw netwerk. En dat alles via één centraal managementplatform.

Robot ESET
Machine learning

Al sinds 1997 maken alle endpoint en server securityoplossingen gebruik van machine learning, naast alle andere verdedigingsmethoden. Machine learning wordt met name gebruikt in de vorm van geconsolideerde output en neurale netwerken.

Gemaakt in de Europese Unie

De waarden van ESET, zoals integriteit, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid, komen allemaal voort uit onze Europese roots en worden gewaarborgd door het feit dat wij een bedrijf in particulier eigendom zijn.

Functies

ESET Advanced Memory Scanner controleert het gedrag van een kwaadaardig proces en scant het zodra het zich onthult in het geheugen. Fileless malware werkt zonder aanhoudende componenten in het bestandssysteem die alleen conventioneel wordt gedetecteerd. Alleen door het geheugen scannen kunnen dergelijke kwaadaardige aanvallen met succes worden ontdekt en gestopt.

ESET Ransomware Shield is een extra laag om de gebruikers te beschermen tegen ransomware. Deze technologie monitort en evalueert alle uitgevoerde applicaties op basis van hun gedrag en reputatie. Het is ontworpen om processen die qua het gedrag lijken op ransomware te detecteren en te blokkeren.

ESET Exploit Blocker monitort op exploiteerbare applicaties (browsers, documentlezers, e-mailclients, Flash, Java, etc.), en in plaats van alleen te richten op specifieke CVE-identificatoren, richt het zich op exploitatie technieken. Bij activering wordt de dreiging direct geblokkeerd op de machine.

De huidige malware is vaak sterk versluierd en probeert het om detectie zoveel mogelijk te vermijden. Om hier doorheen te kijken en het echte gedrag dat eronder verborgen zit te identificeren gebruiken we sandboxing in het product. Met behulp van deze technologie emuleren ESET-oplossingen verschillende componenten van computerhardware en software om een verdacht exemplaar uit te voeren in een geïsoleerd gevirtualiseerde omgeving.

ESET Botnet Protection detecteert kwaadaardige communicatie welke wordt gebruikt door botnets, en tegelijkertijd identificeert het de gevaarlijke processen. Elke gedetecteerde kwaadaardige communicatie wordt geblokkeerd en gerapporteerd aan de gebruiker.

Deze technologie verbetert de detectie van bekende kwetsbaarheden op netwerkniveau. Het vormt nog een belangrijke beschermingslaag tegen verspreiding van malware, netwerkaanvallen en exploitatie van kwetsbaarheden waarvoor nog geen patch is vrijgegeven of ingezet.

Detectietypen variëren van zeer specifieke hashes tot ESET DNA Detections. Dit zijn complexe definities van kwaadaardig gedrag en malwarekenmerken. Terwijl de kwaadaardige code eenvoudig kan worden gewijzigd of versluierd door de aanvallers, kan het gedrag van objecten niet zo gemakkelijk worden gewijzigd en ESET DNA Detections is ontworpen om gebruik te maken van dit principe.

Het Hostgebaseerde InbraakPreventieSysteem van ESET bewaakt de systeemactiviteit en gebruikt een vooraf gedefinieerde set regels om verdacht systeemgedrag te herkennen. Bovendien stopt het HIPS-zelfverdedigingsmechanisme het kwaadaardige proces van het uitvoeren van het schadelijke activiteiten.

ESET-oplossingen maken gebruik van de AntiMalware Scan Interface (AMSI) om verbeterde malwarebescherming te bieden voor gebruikers, gegevens, applicaties en werklast. Bovendien maakt het gebruik van de beschermde beveiligingsmodule service-interface die nieuw is ingebouwd in Windows, die alleen vertrouwde, ondertekende code laat laden en is zodoende beter beschermd tegen code-injectie-aanvallen.

WAT BEVAT DEZE BUNDEL?

File Server Security

Biedt geavanceerde beveiliging van de bestandsopslag in het netwerk en van alle algemene en multifunctionele servers. Waarborgt dat servers stabiel en probleemloos werken. Beperkt de tijd voor onderhoud en het opnieuw opstarten tot een minimum om bedrijfscontinuïteit te kunnen garanderen.


ESET File Security voor Windows Server
ESET File Security voor Linux / FreeBSD Server
ESET File Security VM extension voor Microsoft Azure
Productoverzicht ESET File Security (PDF Engels)

Beheer producten via een lokale console

ESET Security Management Center is een gebruiksvriendelijk managementplatform. Deze oplossing biedt een real-time overzicht van lokale en externe endpoints en volledige rapportage voor ESET-oplossingen op alle besturingssystemen. Alle functies kunnen worden beheerd met één enkele tool.

  • Volledig overzicht van het netwerk

  • Volledig security management

  • Flexibele rapportage

  • Geautomatiseerd security management


ESET Security Management Center Productoverzicht (PDF Engels)
ESET Mobile Device Management voor Apple iOS en Android Productoverzicht (PDF)

SYSTEEM-EISEN

Besturingssystemen:
Windows

Microsoft Windows Server 2019, 2016, 2012, 2008R2, 2008 SP2
Microsoft Windows Server Core 2016, 2012, 2008R2, 2008
Microsoft Small Business Server 2011, 2008,

Linux
RedHat Enterprise Linux (RHEL) 7 64-bit
CentOS 7 64-bit
Ubuntu Server 16.04 LTS 64-bit, 18.04 LTS 64-bit
Debian 9 64-bit
SUSE Linux Enterprise Server (SLES) 12 64-bit, 15 64-bit

Glibc Library 2.12 of hoger
Linux Kernel 2.6.32 of hoger

AANVRAAG PROEFLICENTIE

Alle velden zijn verplicht


Selecteer de gewenste proefperiode:

Selecteer de gewenste licentie: