Leverings-voorwaarden

Bestel-, betaal- en leverings-procedure

U wilt een licentie bestellen, wat is dan de procedure? U maakt de juiste keuze voor een product en kiest voor het aantal eenheden (dit kunnen zijn smartphones, tablets, computers, servers, terminal server / rdp server gebruikers, mailboxen, etc. een en ander afhankelijk van het product) en het aantal jaar. De prijzen staan standaard inclusief BTW vermeld, maar dit kunt u vaak zelf wijzigen. Hierna komt op een pagina waarop u de benodigde informatie geheel veilig en versleuteld (zie https voor de url en het hangslotje) kunt invullen. De velden welke rood zijn gekleurd of met een rode ster zijn verplicht. Onderop kunt u de gewenste betaalmogelijkheid kiezen.

Betaal opties

  • iDEAL (aangesloten Nederlandse banken): U betaalt dan via de betaalprovider Mollie met telebankieren geheel veilig en versleuteld op de site van uw eigen bank. Wij zien van deze transactie niets en ontvangen alleen een bevestiging als u betaald heeft.
  • Bancontact (aangesloten Belgische banken): U betaalt dan via de betaalprovider Mollie met telebankieren geheel veilig en versleuteld op de site van uw eigen bank. Wij zien van deze transactie niets en ontvangen alleen een bevestiging als u betaald heeft.
  • SOFORTbanking (aangesloten Europese banken): U betaalt dan via de betaalprovider Mollie met telebankieren geheel veilig en versleuteld op de site van uw eigen bank. Wij zien van deze transactie niets en ontvangen alleen een bevestiging als u betaald heeft.
  • PayPal (Mastercard, Visacard en American Express of gekoppelde bankrekening): U betaald met uw creditcard op de site van PayPal. Als u een eigen account bij PayPal heeft die gekoppeld is aan uw bankrekening, kunt u daarmee ook betalen. De betaling gebeurt geheel veilig en versleuteld. Wij zien niets van de transactie en ontvangen alleen een bevestiging als u betaald heeft.
  • Bankoverschrijving: U betaalt aan ons het verschuldigde bedrag. De benodigde informatie ziet u nadat u deze optie heeft geselecteerd.
  • Factuur: U kunt voor deze optie kiezen als u bijvoorbeeld een onderneming heeft. U kunt ook uw nummer voor de omzetbelasting hierbij vermelden. U ontvangt van ons een digitale factuur met een betaaltermijn van 7 dagen.

Alle informatie welke u via onze website verstuurt, gebeurt volledig veilig en versleutelt. In het geval van een iDEAL, Bancontact, SOFORTbanking of PayPal betaling, zien wij niets van deze transactie. Wij ontvangen na de betaling direct bericht van de betaalprovider Mollie of PayPal.

Levering

De licentie voor een aanschaf, een vervallen of een binnen korte tijd te vervallen licentie wordt direct aangemaakt en gemaild. In geval van fouten, storingen of het geval dat de licentie handmatig verwerkt moet worden, kan dit langer duren. Indien u een verlenging besteld, dan kan dit alleen wanneer u geldige licentie heeft voor hetzelfde product voor hetzelfde of lager aantal voorzover de licentie dit toelaat. Zo niet, dan ontvangt u hiervan bericht, en dient u het product aan te schaffen, of dient het product - indien dit mogelijk is - tegen een meerprijs te worden ge-upgrade of te worden uitgebreid. Omdat de licentie bestaat uit een downloadlicentie (ESD: electronic software distribution) met daarin codes en downloadlink's), betaalt u alleen het bedrag wat bij het artikel is genoemd en geen leveringskosten. Soms zijn er boxacties welke wel verzonden worden. Hierbij staan de eventuele verzendkosten duidelijk genoemd. Als u geen licentie heeft ontvangen terwijl u deze wel al had verwacht, controleer dan uw spamfilter en neem daarna pas contact met ons op. Mocht de licentie al zijn geleverd en de betaling ook na meerdere herinneringen en maningen niet zijn betaald, dan mogen wij de licentie pauzeren dan wel annuleren terwijl de betalingsverplichting blijft bestaan. Het heractiveren van de licentie kan pas na de volledige betaling inclusief de aanmanings-, inningskosten en activatiekosten.

Installatie

Volg altijd de installatie-instructies die in de licentie staan beschreven. In de licentie staan de licentiecodes welke u nodig heeft om de software te downloaden via de link welke ook in de licentie staat vermeld en te activeren. Maak van de licentie ook een afdruk voor het geval uw computer crasht o.i.d.

Speciale licenties

Soms hebben fabrikanten voor bepaalde groepen speciale goedkopere licenties. Dit kunnen zijn; studenten, non-profit- (bedrijven zonder winstoogmerk zoals stichtingen en verenigingen), educatieve- (organisaties en hun educatieve werknemers welke bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap zijn aangemeld als onderwijsinstelling en daardoor ook onder de Inspectie van Onderwijs vallen, zoals basisscholen, voortgezet onderwijs, universiteiten, etc.), en overheidsorganisaties ((semi)overheidsinstellingen). Voor het verstrekken van een licentie uit deze groep licenties dienen wij vooraf een reden of bewijs te ontvangen waaruit blijkt dat aan de eisen hiervan wordt voldaan.