ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus

Met de legendarische ESET® NOD32-motor in de kern,
ESET NOD32 Antivirus biedt een essentiële verdediging
tegen malware, gebaseerd op de beste mix van ESET
van detectie, snelheid en bruikbaarheid.

Houd u veilig verbonden met antivirus- en antiphishing-bescherming

Het NOD32 antivirus programma beschermt je tegen alle soorten malware, inclusief virussen, trojan horses, ransomware, wormen en spyware.

Benut het volledige vermogen van je computer. Speel, werk en surf zonder vertraging.

Geen systeemupdates of vervelende pop-ups tijdens het gamen of gebruik van een programma op volledig scherm.

Bescherm jezelf tegen ransomware en andere typen malware met de bewezen meerlaagse bescherming van ESET, waar meer dan 110 miljoen gebruikers wereldwijd op vertrouwen.

Speel, werk en surf zonder vertraging. Dankzij de accubesparende modus kun je langer online blijven en gamen zonder afleidende pop-ups.

Vergroot de veiligheid van het web

Bekroonde bescherming

Onafhankelijke beoordelaars plaatsen ESET aan de top van de industrie, zoals ook blijkt uit het enorme aantal VB100-awards van Virus Bulletin.

Geavanceerde technologie

Kunstmatige intelligentie, machine learning en een reputatiesysteem in de cloud zijn slechts enkele van de geavanceerde tools die worden ontwikkeld in onze 13 R&D-centra.

Gemaakt in de Europese Unie

De waarden van ESET, zoals integriteit, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid, komen allemaal voort uit onze Europese roots en worden gewaarborgd door het feit dat wij een bedrijf in particulier eigendom zijn.

Wereldwijd bereik

ESET biedt al 30 jaar bescherming op vijf continenten. Met 22 kantoren en 110 miljoen gebruikers wereldwijd kunnen we bouwen op onze ervaring en reputatie.

Alle functies

Minimale systeembelasting

Zorgt ervoor dat je systeem goed blijft werken en dat de levensduur van de hardware wordt verlengd. Geschikt voor elk systeem. Bespaart internetbandbreedte door zeer kleine updatepakketten.


Ondersteuning voor draagbare computers

Alle pop-upvensters waarin de gebruiker niets hoeft te doen, updates en systeemverslindende activiteiten worden uitgesteld om resources te sparen. Zo kun je langer online blijven en gaat de accu langer mee.


Gamer Mode

ESET Smart Security Premium schakelt automatisch over naar de stille modus wanneer een programma wordt uitgevoerd op volledig scherm. Systeemupdates en -meldingen worden uitgesteld om resources te sparen voor het spelen van games en het bekijken van video's, foto's of presentaties.

Allesomvattende oplossing

Bekijk je beveiligingsstatus en krijg vanuit elk scherm toegang tot de hulpprogramma's die je het meest gebruikt. Dit product biedt geavanceerde en snelle oplossingen voor potentiële problemen.


Instellingen voor gevorderde gebruikers

Geavanceerde beveiligingsinstellingen die naar behoefte kunnen worden aangepast. Definieer de maximale scandiepte, de scantijd, de grootte van de gescande bestanden en archieven en nog veel meer.


ESET SysInspector®

Dit geavanceerde diagnosehulpprogramma legt kritieke systeeminformatie vast voor het oplossen van een groot aantal verschillende problemen omtrent beveiliging en compatibiliteit.


Probleemloze productupgrades

Profiteer van een continu hoog beveiligingsniveau en installeer nieuwe beveiligingstechnologieën zodra deze beschikbaar zijn.


Security Report

Ontvang elke maand een rapport over de manier waarop ESET je computer beschermt. Dit overzicht bevat onder andere informatie over gedetecteerde bedreigingen, geblokkeerde webpagina's, onderschepte spam en geblokkeerde webcamtoegang.


License Manager

Bekijk en beheer je licenties en ESET-installaties direct vanuit de gebruiksvriendelijke portal my.eset.com.

SYSTEEM EISEN

Besturingssysteem:
Microsoft Windows® 10, 8.1, 8, 7 met SP1 en de laatste KB-updates geïnstalleerd.