Gryphon WiFi-router

Het meest krachtige WiFi-systeem om jouw thuisnetwerk te beschermen

Gryphon WiFi-router

Beveiliging voor alle slimme apparaten

Gryphon is de nieuwe krachtige WiFi-router inclusief ingebouwde ESET security met een ouderlijk toezicht functie. Het biedt belangrijke beveiliging voor alle 'slimme' apparaten. Het WiFi-routersysteem maakt het gemakkelijk om kinderen en privacy online te beschermen. Gryphon bezit de mogelijkheid om het thuisnetwerk vanaf elke locatie te beheren via de app, waardoor de router zeer gebruiksvriendelijk is.


Bescherm al jouw verbonden apparaten via de krachtige WiFi-router met ingebouwde ESET security. Daarnaast beschikt de router over een ouderlijk toezicht functie, waardoor kinderen ook altijd veilig online zijn.

Gryphon vereist geen installaties van ingewikkelde software - alle security features zijn ingebouwd in de router. Er hoeft alleen één app geïnstalleerd te worden op een mobiel iOS- of Android apparaat.

Met 3Gbps en Tri-Band Radio biedt Gryphon een krachtig WiFi systeem. Dit maakt het mogelijk om zowel oudere als nieuwe apparaten aan te sluiten en geeft elk apparaat zijn eigen datastream. Dit betekent dat het hele huishouden kan genieten van sneller internet.

Heb je last van een trage en/of zwakke WiFi verbinding? Wil je voorkomen dat hackers je smart home apparaten kunnen manipuleren? Gryphon is de nieuwe krachtige WiFi-router inclusief ingebouwde ESET security met een ouderlijk toezicht functie. Het WiFi-routersysteem maakt het gemakkelijk om kinderen en privacy online te beschermen. De Gryphon router biedt in tegenstelling tot andere anti-malware oplossingen, die alleen bescherming bieden voor Android-, Windows- en Mac-apparaten, daarnaast ook een netwerk brede beveiliging. Dit betekent dat alle apparaten die op het Gryphon WiFi-netwerk zijn aangesloten, profiteren van deze bescherming, inclusief smart home en IoT-apparaten. Het is daarmee een effectieve oplossing voor minder veilige slimme apparaten voor thuisgebruik, zoals beveiligingscamera’s, slimme lampen, slimme thermostaten en deursloten.

Het is tijd om als ouder de digitale opvoeding naar een hoger niveau te tillen.

Veel ouders zijn vandaag gefrustreerd over de strijd om hun kinderen te beschermen tegen de gevaren van het blootgesteld worden aan ongepaste online content, buitensporige schermtijd en verslaving aan sociale media. Gryphon Ouderlijk toezicht brengt de controle weer in je handen. Met behulp van de gratis Gryphon Connect-app kan je de online activiteiten van je kinderen beheren en zorgen voor een gezonde hoeveelheid schermtijd, waar je ook bent.

Bescherm je kinderen online en beheer hun schermtijd met ingebouwde ouderlijk toezicht, waaronder inhoudsfiltering, veilig zoeken, browsegeschiedenis bekijken en huiswerk / bedtijdbeheer.

Gryphon blokkeert automatisch ongepaste websites met behulp van het CrowdRanking™ voor alle leeftijden.

U voelt zich misschien veilig tijdens het browsen thuis, maar het web is even gevaarlijk of u nou thuis bent of ergens anders. De Gryphon router is ontworpen voor uw veiligheid en houdt kwaadaardige bedreigingen op afstand. Deze ingenieuze router gebruikt intelligente indringerdetectie om u ervan op de hoogte te stellen als apparaten in uw netwerk zich verdacht gaan gedragen en heeft standaard 1.2 miljoen websites lokaal opgeslagen die geblokkeerd worden. U kunt real-time verzoeken toestaan of afwijzen rechtstreeks vanaf uw smartphone en er zijn talloze functies voor ouderlijk toezicht om het browsen in uw huis beter in de gaten de houden.

FUNCTIONALITEITEN

Gryphon bezit de mogelijkheid om het thuisnetwerk vanaf elke locatie te beheren via de gratis bijgeleverde app, waardoor de router zeer gebruiksvriendelijk is.

* Vergroot je eigen veiligheid en die van je kinderen
* Intelligent Intrusion Detection & Malware Filtering
* Beschermd met de geavanceerde ESET technologie.
* Ingebouwde Ouderlijk toezicht
* Bekijk eenvoudig de browsegeschiedenis en zoekopdrachten die gedaan zijn.
* Plan huiswerktijd of bedtijd in.
* Pauzeer het internet op elk moment met een klik. Beheer het netwerk vanaf elke locatie via de gratis app.
* Voer veilige zoekopdrachten uit en reguleer het gebruik van YouTube.

* Gryphon HomeBound® is een optionele aanvullende app (eerste 3 maanden gratis daarna € 4,99 per maand) voor controle voor smartphones die zich op dat moment buitenshuis bevinden. Bij installatie van deze extra app op de smartphone van je kind wordt al het mobiele internetverkeer op dat apparaat veilig naar de eigen Gryphon-router geleid indien je kind buitenshuis gebruik maakt van het internet. Met Gryphon HomeBound® kunnen ouders dus ook online ouderlijk toezicht houden op de apparaten van hun kinderen, zelfs als ze niet thuis zijn. Bovendien controleert ESET Internet Security ook dan de smartphone op internetbedreigingen.
WiFi features:
802.11bgn
802.11AC
3Gbps totale doorvoer
Uitgebreide WiFi beveiliging
Gelijktijdige tri-band radio’s (een 2.4GHz, twee5GHz)
4 MU-MIMO
Antennabundelvorming
Draadloos mesh
6 hoog vermogen interne antennes
Gast WiFi
Gratis ouderlijk toezicht
Intelligente indringerdetectie & Malware Filtering Bescherming door ESET Technology
Ondersteunt inhoud filtering, browser geschiedenis inzien, bedtijden/huiswerk tijden instellen, schermtijd limieten, veilig zoeken, veilige YouTube en internet pauzeren
Dekking: 900 m2
Kan uitgebreid worden via mesh netwerken met extra units (maximaal 3)
Notitie: ESET Gryphon Network Security (ingebouwd) gratis voor 1 jaar
Daarna optioneel voor € 9,99 / maand
Europees model met Nederlandstalige en Engelstalige support
Voeding: 12V DC
Poorten: 1 Gigabit Ethernet WAN 3 Gigabit Ethernet LAN
Werkgeheugen: 512MB RAM, 4GB flash
Afmetingen: 23.3cm H x 10.1cm L x 10.1cm B
Compatibility; Bijbehorende app: iOS 10.0 of later; Android 4.3 of later.
Inbegrepen: Gryphon Router (bij duo pack 2x Gryphon), Stroom adapter, Ethernet kabel, Quick start gids, 1 jaar hardware garantie van de fabrikant met telefonische technische ondersteuning