Wie zijn wij?

Opgericht in 2012 en voortgekomen uit een samenvoeging/splitsing met IJmond iDEA's & Solutions, Be Bizzy Automatisering en Softbrix Automatisering.

Duidelijkheid: Wij begrijpen dat systeembeheerders vaak 'nerds' zijn en een totaal onbegrijpelijke taal spreken. Wij trachten u zoveel mogelijk in lekentaal te woord te staan en u uit te leggen wat er speelt.

Snelheid: Indien u een probleem heeft en daar hinder van ondervind, dan wilt u natuurlijk dat het meteen opgelost wordt. Wij werken niet met servicecontracten waar u voor een responstijd maandelijks betaald, maar indien u een probleem heeft, neemt u contact met ons op waarna wij daar direct mee aan de gang gaan.

Service: Misschien zijn wij nog een beetje van de oude stempel, maar service is bij ons nog echt een woord met de hoofdletter 'S'. U mag van ons verwachten dat wij ons werk naar behoren zo spoedig mogelijk uitvoeren tegenover het daarvoor afgesproken tarief, niets meer en niets minder.

Sinds 2001 beheren wij in onze regio diverse bedrijven. Daarnaast hebben wij ons ontwikkeld als veiligheidsspecialist en verkopen online de allerbeste beveiligingsoplossingen.

Daar de producten van ESET al vanaf 1998 in de top 3 staat qua bescherming en performance, verkopen wij dit al vanaf 2001. Daarnaast is ESET de enige fabrikant die goed naar ons en de Nederlandse markt luistert en ook direct (soms binnen 45 minuten) reageert op een probleem met een oplossing.

Xtra Automatisering
Xtra Automatisering Platinum Partner

CONTACT FORMULIER