ESET Mobile Security

ESET Mobile Security

Houd je Android-apparaat veilig, waar je ook bent. Geniet van uw tijd online waar u ook verbinding maakt, wetende dat u altijd beschermd bent.

Houd u veilig verbonden met antivirus- en antiphishing-bescherming

Ontdek veilig het internet, waar je ook bent

Beveiligt je apparaat tegen beveiligingsproblemen, waaronder virussen en trojans.

Beschermt apps tegen ongeoorloofde toegang door middel van een pincode of een vingerafdruk.

Vergroot de veiligheid van het web

Bekroonde bescherming

Onafhankelijke beoordelaars plaatsen ESET aan de top van de industrie, zoals ook blijkt uit het enorme aantal VB100-awards van Virus Bulletin.

Geavanceerde technologie

Kunstmatige intelligentie, machine learning en een reputatiesysteem in de cloud zijn slechts enkele van de geavanceerde tools die worden ontwikkeld in onze 13 R&D-centra.

Gemaakt in de Europese Unie

De waarden van ESET, zoals integriteit, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid, komen allemaal voort uit onze Europese roots en worden gewaarborgd door het feit dat wij een bedrijf in particulier eigendom zijn.

Wereldwijd bereik

ESET biedt al 30 jaar bescherming op vijf continenten. Met 22 kantoren en 110 miljoen gebruikers wereldwijd kunnen we bouwen op onze ervaring en reputatie.

Functies

Antivirus Real-time bescherming
Beveiligingsrapport Vergrendel op Afstand
Alarm op Afstand Tablet Support
App-vergrendeling Anti-Phishing
Lege Batterij-melding Proactieve Anti-Diefstal
Geplande scans Security Audit
Activiteitenlogboek Connected Home Monitor
Automatische updates

Alle functies

Proactive Anti-Theft

Het werkt wanneer het verdacht gedrag detecteert. Indien een onjuist PIN, patroon of wachtwoord wordt ingegeven of een ongeautoriseerde SIM kaart is geplaatst, wordt het apparaat wordt vergrendeld en er worden snapshots van telefooncamera's genomen en automatisch verzonden naar my.eset.com. De informatie omvat de locatie van de telefoon, het huidige IP-adres, ingevoerde SIM-gegevens en andere gegevens. De gebruiker kan het apparaat als ontbrekend markeren op my.eset.com en beginnen met Locatietracking of stuur een aangepast bericht op het scherm of veeg de inhoud van het apparaat schoon.


Custom On-screen Message

Stuur een aangepast bericht naar het ontbrekende apparaat om contact op te nemen met de vinder. Het bericht verschijnt op het scherm , zelfs wanneer het apparaat is vergrendeld.


Location Tracking

Geef via de ESET® Anti-Theft webinterface op my.eset.com aan dat je je computer verloren bent en laat deze automatisch volgen. De positie wordt weergegeven op een kaart op basis van de Wi-Fi-netwerken in het bereik van de computer wanneer deze online komt. Via ESET Anti-Theft op my.eset.com heb je toegang tot de verzamelde informatie.

Camera Snapshots

Snapshots worden automatisch en regelmatig van de camera aan de voor- en achterkant van de telefoon genomen en naar my.eset.com verzonden als het apparaat is gemarkeerd als ontbreekt. Dit helpt om de locatie of de vinder te identificeren.


Low Battery Alert

Wanneer de batterij van het apparaat bijna leeg is, worden de huidige positie en camerafoto's automatisch verzonden naar my.eset.com voordat het apparaat wordt uitgeschakeld.


SIM Guard

Hiermee kun je de controle houden over je telefoon houden als deze ontbreekt. Uw telefoon wordt vergrendeld als er een niet geautoriseerde SIM-kaart wordt geplaatst.


Anti-Theft Optimization

Automatische melding wanneer instellingen de functionaliteit van Anti-Diefstal beperken (GPS uitgeschakeld bijvoorbeeld).

Security Report

Ontvang elke maand een rapport over de manier waarop ESET je computer beschermt. Dit overzicht bevat onder andere informatie over gedetecteerde bedreigingen, geblokkeerde webpagina's, onderschepte spam en geblokkeerde webcamtoegang.


Beveiligingsaudit

Kijk welke van uw apps toegang hebben tot welke informatie op uw smartphone of tablet. Bewaakt ook

gevoelige apparaatinstellingen die de beveiliging kunnen verlagen, zoals foutopsporingsmodus die een verbinding mogelijk maakt naar het systeem via USB


Automatische updates

Constante updates van uw database met viruskenmerken.

SYSTEEM EISEN

Besturingssysteem:
Android 4.0 en nieuwer
RAM-geheugen
512+ MB
Touchscreen
(minimaal 240x320px)
Processor
500+ MHz ARM7+
Internetverbinding
Dual SIM en apparaten die geroot zijn, worden niet ondersteund. Sommige functies (bijvoorbeeld Anti-Diefstal) zijn niet beschikbaar op tablets die zelf geen bel- of SMS-functie ondersteunen.
* Sommige functionaliteiten zijn afhankelijk van het besturingssysteem.

AANVRAAG PROEFLICENTIE 1 MAAND 1 GEBRUIKERSelecteer de gewenste licentie: