ESET Smart Security Premium

Geniet van uw digitale leven, beveiligd door ESET's ultieme meervoudig gelaagde antimalwarebescherming voor alle internetgebruikers,
gebaseerd op de beste mix van ESET van detectie en snelheid
en bruikbaarheid.

ESET Smart Security Premium

Ultieme internet beveiliging voor gebruikers die alles willen.

Beveilig al je apparaten met één enkele licentie. Het maakt niet uit of je op een Mac, Windows, Android of Linux zit - wij beschemen je!

Beveilig je digitale identiteit en betalingen. Bescherm je laptop tegen diefstal of verlies. Houd je kinderen veilig online. En ontelbare andere voordelen.

Versleutel je bestanden en verwijderbare media. Bescherm ze tegen diefstal of verlies. Zorg voor veilige samenwerking en het delen van gegevens.

Bescherm jezelf tegen ransomware en andere typen malware met de bewezen meerlaagse bescherming van ESET, waar meer dan 110 miljoen gebruikers wereldwijd op vertrouwen.

Voorkom dat hackers je wachtwoorden misbruiken. Winkel en bankier veilig online. Voorkom dat je kinderen worden blootgesteld aan schadelijke online inhoud.

Beveilig je computer door deze te volgen in geval van diefstal of verlies en identificeer de dieven via de ingebouwde camera.

Speel, werk en surf zonder vertraging. Dankzij de accubesparende modus kun je langer online blijven en gamen zonder afleidende pop-ups.

Eenvoudig te installeren en upgraden. Onze beveiliging is zodanig ontworpen dat je alle routinetaken eenvoudig kunt instellen. Daarnaast kun je je profiel verder configureren met meer dan 150 gedetailleerde instellingen.

Vergroot de veiligheid van het web

Bekroonde bescherming

Onafhankelijke beoordelaars plaatsen ESET aan de top van de industrie, zoals ook blijkt uit het enorme aantal VB100-awards van Virus Bulletin.

Geavanceerde technologie

Kunstmatige intelligentie, machine learning en een reputatiesysteem in de cloud zijn slechts enkele van de geavanceerde tools die worden ontwikkeld in onze 13 R&D-centra.

Gemaakt in de Europese Unie

De waarden van ESET, zoals integriteit, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid, komen allemaal voort uit onze Europese roots en worden gewaarborgd door het feit dat wij een bedrijf in particulier eigendom zijn.

Wereldwijd bereik

ESET biedt al 30 jaar bescherming op vijf continenten. Met 22 kantoren en 110 miljoen gebruikers wereldwijd kunnen we bouwen op onze ervaring en reputatie.

Alle functies

Ransomware Shield

Blokkeert malware die je persoonlijke gegevens vergrendelt en je vervolgens om losgeld vraagt.

Webcam Protection

Controleert voortdurend alle actieve processen en applicaties op je computer om ongeautoriseerd gebruik van je webcam te voorkomen. Je wordt gewaarschuwd als een proces onverwacht toegang probeert te krijgen tot je webcam. Je kunt dat proces vervolgens blokkeren.


Firewall

Voorkomt ongeautoriseerde toegang tot je computer en misbruik van je persoonlijke gegevens.

Network Attack Protection

Beschermt je computer automatisch tegen schadelijke netwerkactiviteiten en blokkeert eventuele bedreigingen.

Anti-Phishing

Beschermt je privacy en activa tegen aanvallen van vervalste websites die gevoelige informatie zoals gebruikersnamen, wachtwoorden en bankgegevens proberen te verzamelen.

Out-of-Home Network

Waarschuwt je wanneer je verbinding maakt met een onbekend netwerk en vraagt je de Strict Protection-modus te activeren. Maakt je device onzichtbaar voor andere computers die verbonden zijn met hetzelfde netwerk.

Ouderlijk toezicht

Kies uit vooraf gedefinieerde categorieën op basis van de leeftijd van je kinderen. Stel een wachtwoord in om te voorkomen dat instellingen kunnen worden gewijzigd en om ongeautoriseerde verwijdering van programma's tegen te gaan.

Banking & Payment Protection

Met een speciale beveiligde browser waarmee je veilig online kunt betalen. Biedt automatisch bescherming tijdens internetbankieren en wanneer je op internet gebruikmaakt van crypto-wallets. Codeert de communicatie tussen het toetsenbord en de browser voor veiligere transacties. Beschermt je tegen keyloggers.

Connected Home Monitor

Test je router op zwakke plekken, zoals zwakke wachtwoorden of verouderde firmware, en stelt herstelopties voor. Toont een lijst met devices die verbonden zijn met je router en die eenvoudig toegankelijk zijn (smartphone, IoT, enzovoort). Je kunt ook smart devices scannen op zwakke plekken en suggesties bekijken voor het oplossen van mogelijke problemen.

Botnet Protection

Deze extra beveiligingslaag beschermt je tegen botnetmalware en voorkomt dat je computer wordt misbruikt voor spam en netwerkaanvallen. Profiteer van een nieuw soort detectie met Network Signatures, voor nog snellere blokkering van schadelijk verkeer.

Device Control

Hiermee voorkomt je dat je privégegevens zonder toestemming naar een extern device kunnen worden gekopieerd. Je kunt opslagmedia, zoals cd's, dvd's, USB-sticks en schijfopslag, blokkeren. Ook kun je devices blokkeren die via Bluetooth, FireWire en seriële/parallelle poorten zijn aangesloten.

Antispam

Voorkomt dat je mailbox wordt overspoeld door ongewenste e-mail.

Location Tracking

Geef via de ESET® Anti-Theft webinterface op my.eset.com aan dat je je computer verloren bent en laat deze automatisch volgen. De positie wordt weergegeven op een kaart op basis van de Wi-Fi-netwerken in het bereik van de computer wanneer deze online komt. Via ESET Anti-Theft op my.eset.com heb je toegang tot de verzamelde informatie.

Laptop Activity Watch

Hiermee kun je dieven bekijken via de ingebouwde camera van je laptop. Maakt snapshots van het scherm van je gestolen laptop. Alle recente foto's en snapshots worden opgeslagen in de webinterface van my.eset.com.

Anti-Theft Optimization

Configureer Anti-Theft voor optimale bescherming van je computer. Stel automatisch inloggen bij Windows en wachtwoorden voor systeemaccounts in. Je kunt het beveiligingsniveau verhogen door belangrijke systeeminstellingen te wijzigen.

One-Way Messaging

Schrijf een bericht op my.eset.com en laat dit bericht weergeven op je verloren computer. Zo vergroot je de kans dat je je computer terugkrijgt.

Minimale systeembelasting

Zorgt ervoor dat je systeem goed blijft werken en dat de levensduur van de hardware wordt verlengd. Geschikt voor elk systeem. Bespaart internetbandbreedte door zeer kleine updatepakketten.

Ondersteuning voor draagbare computers

Alle pop-upvensters waarin de gebruiker niets hoeft te doen, updates en systeemverslindende activiteiten worden uitgesteld om resources te sparen. Zo kun je langer online blijven en gaat de accu langer mee.

Gamer Mode

ESET Smart Security Premium schakelt automatisch over naar de stille modus wanneer een programma wordt uitgevoerd op volledig scherm. Systeemupdates en -meldingen worden uitgesteld om resources te sparen voor het spelen van games en het bekijken van video's, foto's of presentaties.

Allesomvattende oplossing

Bekijk je beveiligingsstatus en krijg vanuit elk scherm toegang tot de hulpprogramma's die je het meest gebruikt. Dit product biedt geavanceerde en snelle oplossingen voor potentiële problemen.

Instellingen voor gevorderde gebruikers

Geavanceerde beveiligingsinstellingen die naar behoefte kunnen worden aangepast. Definieer de maximale scandiepte, de scantijd, de grootte van de gescande bestanden en archieven en nog veel meer.

ESET SysInspector®

Dit geavanceerde diagnosehulpprogramma legt kritieke systeeminformatie vast voor het oplossen van een groot aantal verschillende problemen omtrent beveiliging en compatibiliteit.

Probleemloze productupgrades

Profiteer van een continu hoog beveiligingsniveau en installeer nieuwe beveiligingstechnologieën zodra deze beschikbaar zijn.

Security Report

Ontvang elke maand een rapport over de manier waarop ESET je computer beschermt. Dit overzicht bevat onder andere informatie over gedetecteerde bedreigingen, geblokkeerde webpagina's, onderschepte spam en geblokkeerde webcamtoegang.

License Manager

Bekijk en beheer je licenties en ESET-installaties direct vanuit de gebruiksvriendelijke portal my.eset.com.

Geeft u de optie om te kiezen uit vooraf gedefinieerde categorieën op basis van de leeftijd van uw kinderen.

Hiermee kunt u een wachtwoord instellen om instellingen tegen wijzigingen te beschermen en om te voorkomen dat er ongeautoriseerd producten worden geïnstalleerd.

SYSTEEM EISEN

WINDOWS:
Microsoft Windows® 10, 8.1, 8, 8, 7 met SP1 en de laatste KB-updates geïnstalleerd.
MAC:
macOS 10.15 (Catalina), macOS 10.14 (Mojave), macOS 10.13 (Hoog Sierra), macOS 10.12.x (Sierra), OS X 10.11.x (El Capitan), OS X 10.10.x (Yosemite), OS X 10.9.x (Mavericks).
ANDROID:
Android 4.0 en hoger* (*ESTV AndroidTV 7.0 en hoger)
LINUX:
Debian, RedHat, Ubuntu, OpenSuSe, Fedora, Mandriva en een meerderheid van RPM en DEB distributies.