ESET Cyber Security Pro

ESET Cyber Security Pro

Geniet optimaal van uw Mac met onze meerlaagse beveiliging. Uw verbindingen worden beveiligd met onze Personal Firewall terwijl u browst of bestanden online deelt en Antivirus en Antispyware zorgen ervoor dat er geen malware het systeem binnen komt. Op internet zijn uw persoonlijke gegevens beveiligd tegen diefstal door anti-phishing.

Houd je persoonlijke gegevens veilig. Voorkom Identiteits diefstal

ESET Cyber Security Pro beschermt automatisch je gevoelige gegevens zoals gebruikersnamen, wachtwoorden en bankgegevens.

Beveilig al je apparaten met één enkele licentie. Het maakt niet uit of je op een Mac, Windows, Android of Linux zit - wij beschemen je!

Beschermt je tegen alle soorten malware, inclusief virussen, ransomware, wormen en spyware.

Je gebruikersnamen, wachtwoorden en bankgegevens zijn allemaal beveiligd. Verhoog het beschermingsniveau bij het maken van een verbinding met openbare Wi-Fi-netwerken.

Bescherm jezelf tegen ransomware en andere typen malware met de bewezen meerlaagse bescherming van ESET, waar meer dan 110 miljoen gebruikers wereldwijd op vertrouwen.

Voorkom dat hackers je wachtwoorden misbruiken. Winkel en bankier veilig online. Voorkom dat je kinderen worden blootgesteld aan schadelijke online inhoud.

Speel, werk en surf zonder vertraging. Dankzij de accubesparende modus kun je langer online blijven en gamen zonder afleidende pop-ups.

Eenvoudig te installeren en upgraden. Onze beveiliging is zodanig ontworpen dat je alle routinetaken eenvoudig kunt instellen. Daarnaast kun je je profiel verder configureren met meer dan 150 gedetailleerde instellingen.

Vergroot de veiligheid van het web

Bekroonde bescherming

Onafhankelijke beoordelaars plaatsen ESET aan de top van de industrie, zoals ook blijkt uit het enorme aantal VB100-awards van Virus Bulletin.

Geavanceerde technologie

Kunstmatige intelligentie, machine learning en een reputatiesysteem in de cloud zijn slechts enkele van de geavanceerde tools die worden ontwikkeld in onze 13 R&D-centra.

Gemaakt in de Europese Unie

De waarden van ESET, zoals integriteit, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid, komen allemaal voort uit onze Europese roots en worden gewaarborgd door het feit dat wij een bedrijf in particulier eigendom zijn.

Wereldwijd bereik

ESET biedt al 30 jaar bescherming op vijf continenten. Met 22 kantoren en 110 miljoen gebruikers wereldwijd kunnen we bouwen op onze ervaring en reputatie.

Alle functies

Secure Data

Hiermee codeert je je bestanden en verwisselbare media, zoals USB-drives. Biedt bescherming tegen gegevensdiefstal indien je je USB-sleutel of laptop verliest en maakt samenwerking en het delen van gegevens veiliger.


Ransomware Shield

Blokkeert malware die je persoonlijke gegevens vergrendelt en je vervolgens om losgeld vraagt.


Webcam beveiliging

Controleert voortdurend alle actieve processen en applicaties op je computer om ongeautoriseerd gebruik van je webcam te voorkomen. Je wordt gewaarschuwd als een proces onverwacht toegang probeert te krijgen tot je webcam. Je kunt dat proces vervolgens blokkeren.


Connected Home Monitor

Test je router op zwakke plekken, zoals zwakke wachtwoorden of verouderde firmware, en stelt herstelopties voor. Toont een lijst met devices die verbonden zijn met je router en die eenvoudig toegankelijk zijn (smartphone, IoT, enzovoort). Je kunt ook smart devices scannen op zwakke plekken en suggesties bekijken voor het oplossen van mogelijke problemen.


Firewall

Voorkomt ongeautoriseerde toegang tot je computer en misbruik van je persoonlijke gegevens.


Network Attack Protection

Beschermt je computer automatisch tegen schadelijke netwerkactiviteiten en blokkeert eventuele

bedreigingen.


Veilig internetbankieren

Met een speciale beveiligde browser waarmee je veilig online kunt betalen. Biedt automatisch bescherming tijdens internetbankieren en wanneer je op internet gebruikmaakt van crypto-wallets. Codeert de communicatie tussen het toetsenbord en de browser voor veiligere transacties. Beschermt je tegen

keyloggers.


Ouderlijk toezicht

Geeft u de mogelijkheid om te kiezen uit vooraf bepaalde categorieën op basis van de leeftijd van uw kinderen, hiermee bepaalt u welke websites en inhoud uw kinderen mogen zien. U een wachtwoord instellen om instellingen te beschermen tegen modificatie en om ongeautoriseerde productdeïnstallatie te voorkomen.


Password Manager

Helpt bij het opslaan en organiseren van wachtwoorden, automatisch invullen van formulieren, genereren van extra sterke versleutelde wachtwoorden en het veilig delen van wachtwoorden. Het enige wat je moet onthouden is het hoofdwachtwoord. Je kunt ook extra sterke nieuwe wachtwoorden genereren en opslaan elke keer dat je er een nodig hebt. iOS gezichtsdetectie is geïntegreerd en er kan een twee-factor authenticatie (2FA) met Google Authenticator worden opgenomen.


Botnet bescherming

Deze extra beveiligingslaag beschermt je tegen botnetmalware en voorkomt dat je computer wordt misbruikt voor spam en netwerkaanvallen. Profiteer van een nieuw soort detectie met Network Signatures, voor nog snellere blokkering van schadelijk verkeer.


Anti-Phishing

Beschermt je privacy en activa tegen aanvallen van vervalste websites die gevoelige informatie zoals gebruikersnamen, wachtwoorden en bankgegevens proberen te verzamelen.


Out-of-Home Network

Waarschuwt je wanneer je verbinding maakt met een onbekend netwerk en vraagt je de Strict Protection-modus te activeren. Maakt je device onzichtbaar voor andere computers die verbonden zijn met hetzelfde netwerk.


Device Control

Hiermee voorkomt je dat je privégegevens zonder toestemming naar een extern device kunnen worden gekopieerd. Je kunt opslagmedia, zoals cd's, dvd's, USB-sticks en schijfopslag, blokkeren. Ook kun je devices blokkeren die via Bluetooth, FireWire en seriële/parallelle poorten zijn aangesloten.


Antispam

Voorkomt dat je mailbox wordt overspoeld door ongewenste e-mail.

Minimale systeembelasting

Zorgt ervoor dat je systeem goed blijft werken en dat de levensduur van de hardware wordt verlengd. Geschikt voor elk systeem. Bespaart internetbandbreedte door zeer kleine updatepakketten.


Gamer Modus

ESET Schakelt automatisch over naar de gamer modus wanneer een programma wordt uitgevoerd op volledig scherm. Systeemupdates en -meldingen worden uitgesteld om resources te sparen voor het spelen van games en het bekijken van video's, foto's of presentaties.


Portable Computer Support

Alle pop-upvensters waarin de gebruiker niets hoeft te doen, updates en systeemverslindende activiteiten worden uitgesteld om resources te sparen. Zo kun je langer online blijven en gaat de accu langer mee.

Een-klik-oplossing

Hiermee kunt u uw beveiligingsstatus bekijken en toegang krijgen tot de meest gebruikte tools vanaf alle schermen. Biedt uitgebreide, één-klik-oplossingen voor mogelijke problemen.


Soepele product-upgrades

Profiteer van nieuwe productversies zodra deze beschikbaar komen, voor een voortdurend hoog veiligheidsniveau


Instellingen voor gevorderde gebruikers

Geavanceerde beveiligingsinstellingen die naar behoefte kunnen worden aangepast. Definieer de maximale scandiepte, de scantijd, de grootte van de gescande bestanden en archieven en nog veel meer.


ESET SysInspector®

Dit geavanceerde diagnosehulpprogramma legt kritieke systeeminformatie vast voor het oplossen van een groot aantal verschillende problemen omtrent beveiliging en compatibiliteit.


Security Report

Ontvang elke maand een rapport over de manier waarop ESET je computer beschermt. Dit overzicht bevat onder andere informatie over gedetecteerde bedreigingen, geblokkeerde webpagina's, onderschepte spam en geblokkeerde webcamtoegang.


License Manager

Bekijk en beheer je licenties en ESET-installaties direct vanuit het gebruiksvriendelijke my.eset.com portaal.

SYSTEEM EISEN

WINDOWS:
Microsoft Windows® 10, 8.1, 8, 8, 7 met SP1 en de laatste KB-updates geïnstalleerd.
MAC:
macOS 10.15 (Catalina), macOS 10.14 (Mojave), macOS 10.13 (Hoog Sierra), macOS 10.12.x (Sierra), OS X 10.11.x (El Capitan), OS X 10.10.x (Yosemite), OS X 10.9.x (Mavericks).
ANDROID:
Android 4.0 en hoger* (*ESTV AndroidTV 7.0 en hoger)
LINUX:
Debian, RedHat, Ubuntu, OpenSuSe, Fedora, Mandriva en een meerderheid van RPM en DEB distributies.

AANVRAAG PROEFLICENTIE 1 MAAND 1 GEBRUIKERSelecteer de gewenste licentie: