Ouderlijk Toezicht

ESET Parental Control

Onze kindvriendelijke app helpt je kinderen online veilig te houden - inclusief een functie om je kind te lokaliseren.

Bescherm uw kinderen op internet 24/7

ESET Parental Control voor Android beschermt kinderen die smartphones en  tablets gebruiken en doet dit op een kindvriendelijke manier. Het beschermt hen tegen ongepast of aanstootgevende online inhoud door volledige blokkering van de toegang tot bepaalde websitecategorieën.

Een meer vrije modus maakt het mogelijk om gewoon de websitebezoeken van het kind te volgen, of na een verzoek een app of website te deblokkeren die eerder werd geblokkeerd.

Bovendien, een handig hulpmiddel met kinderen - ouders kunnen controle houden over de tijdsduur welke wordt besteed aan het gebruik van apps of gaming, of ongepaste apps helemaal blokkeren gebaseerd op de leeftijd van het kind. In een noodgeval kan een ouder het kind vinden op basis van zijn/haar apparaat dat is verbonden met internet.

Voorkom ongeautoriseerde toegang tot je computer en misbruik van je gegevens. Blijf veilig tijdens het doen van online betalingen en het gebruik van e-wallets.

Test je router en slimme apparaten op zwakke plekken. Blokkeer onverwachte toegang tot je webcam.

Bekijk de huidige locatie van jouw kind, stel gepersonaliseerde omgevingen in en stel meldingen in via de 'zoek je kind' en 'geofencing' features.

Vergroot de veiligheid van het web

Bekroonde bescherming

Onafhankelijke beoordelaars plaatsen ESET aan de top van de industrie, zoals ook blijkt uit het enorme aantal VB100-awards van Virus Bulletin.

Geavanceerde technologie

Kunstmatige intelligentie, machine learning en een reputatiesysteem in de cloud zijn slechts enkele van de geavanceerde tools die worden ontwikkeld in onze 13 R&D-centra.

Gemaakt in de Europese Unie

De waarden van ESET, zoals integriteit, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid, komen allemaal voort uit onze Europese roots en worden gewaarborgd door het feit dat wij een bedrijf in particulier eigendom zijn.

Wereldwijd bereik

ESET biedt al 30 jaar bescherming op vijf continenten. Met 22 kantoren en 110 miljoen gebruikers wereldwijd kunnen we bouwen op onze ervaring en reputatie.

FUNCTIES

Applicatiebescherming Webbeveiliging
Tijdslimiet Entertainment en Games Beperken Entertainment en Games
Eenvoudige Rapportages Veilig zoeken
Ouderlijk Toezicht in Android Vind je kind
Geofencing Volledige Rapportages

Alle functies

Application Guard
Blokkeert automatisch ongepaste applicaties op basis van de inhoudsbeoordeling van Google Play.


Op tijd gebaseerde app-controle
Stel de maximale gebruikstijd per dag in en verbied de toegang tot de categorie Fun & Games tijdens een specifieke periode (uren) - zoals tijdens slaaptijd of schooltijd.


Alleen monitoring-modus voor apps

Schakel naar de modus 'alleen bewaken' voor app-categorieën en specifieke apps als u dit niet automatisch wilt blokkeren op basis van de ESET Parental Control voor Android-categorieën.


Direct blokkeren
Onmiddellijk blokkeren van apparaatactiviteiten. Blokkeer Fun & Games-toepassingen of Alle toepassingen (alleen noodoproepen zijn dan beschikbaar).

Kindgerichte interface en communicatie

Communicatie vindt plaats via een speciaal ontworpen kindvriendelijke interface, met een respectvolle toon en uitleg wat er gebeurt en waarom. Wij geloven in openheid. Het kind op wiens apparaat ons product is geïnstalleerd kent altijd de reikwijdte van het ouderlijk toezicht dat van kracht is.


Verzoek deblokkeren
Het kind kan een verzoek verzenden om toegang tot specifieke apps of websites te verkrijgen - rechtstreeks vanuit het blokkeerscherm. De ouder ontvangt de melding per e-mail, via de app (in ouderlijke modus) of via my.eset.com.


Kind zijde van de app

Wanneer het op het pictogram van de app klikt, ziet het kind de huidige status - hoeveel tijd er nog is om games te spelen evenals wat er momenteel op hun apparaat wordt gemonitord.

Batterijbeschermer
Stel het batterijniveau in op het apparaat zodat alle Fun & Games-toepassingen worden geblokkeerd om de batterij te sparen voor de belangrijkste functies.


Kindzoeker

Controleer de huidige locatie van het kind op elk gewenst moment via my.eset.com of Application in Parent mode. Met deze functie wordt de locatie weergegeven van alle apparaten van de kinderen die zijn verbonden met internet.


Geofencing
Hiermee kunnen ouders zones instellen en waarschuwingen verzenden wanneer het kind de grens overschrijdt.

Eén familie = één licentie
Elke licentie is gekoppeld aan het my.eset.com-account, met dezelfde inloggegevens die zijn gebruikt om de applicatie te activeren  op alle apparaten voor kinderen en ouder. Bovendien dient de portal als een hub voor het beheer van de app en rapporten.


Synchronisatie met my.eset.com

Bekijk de samenvattende rapporten en de huidige status van de profielen en apparaten van alle kinderen op my.eset.com.


De ouder zijde van de app
Net als bij my.eset.com, kunt u met de oudermodus direct vanaf uw smartphone alle kinderenprofielen beheren op al hun apparaten welke zijn beschermd door ESET Parental Control voor Android.

SYSTEEM EISEN

Besturingssysteem:
Android 4.0 of hoger
RAM Geheugen:
512+ MB
Scherm:
Touch screen (minimaal 320x480px)
Processor:
ARM Core, Architectuur - ARMv7 + ,min. 500 MHz
Overige:
Internet verbinding
Google Play en Toegankelijkheid-services

AANVRAAG PROEFLICENTIE 1 MAAND 1 GEBRUIKERSelecteer de gewenste licentie: